Biomonic,Vloeibare paardenmest

Biomonic is een baanbrekend en uniek product op de Poolse markt voor natuurlijke meststoffen.Het bestaat uit natuurlijke componenten en is vrij van chemicaliën en verbeteraars.
Het product is 100% biologisch en veilig.
Het is geschikt voor gebruik in de biologische landbouw.

Waarom Biomonic?

We have the best instructors

1- Universeel

2- Milieuvriendelijk
verbetert de kruimelstructuur van de bodem

3 – Verrijkt de ondergrond met humus

4- Waardevolle en gezonde planten
evenwichtige samenstelling, rijk aan organische stoffen en sporenelementen

5- Regelmatige bemesting met Biomonic verbetert de fysische, chemische en biologische eigenschappen van de bodem en verrijkt de microflora, die nodig is voor het plantenleven en een goede groei.

6- Biomonic is een bron van stikstof, die een aanzienlijke invloed heeft op de vegetatieve groei en kwaliteit van planten en op de verbetering van de bodemvruchtbaarheid.

7- Correct gebruik van Biomonic meststof vormt geen gevaar voor mens, dier of milieu.

Over Ons

De producent van Biomonic – Wiesław Sadowski, heeft een fokkerij voor Arabisch-Friese paarden. Paarden zijn zijn passie voor het leven. De grondstof voor de productie van Biomonic organische mest komt uitsluitend uit onze stallen.

Onze paarden worden gevoed met gezond, gecertificeerd voer. De paarden worden regelmatig gecontroleerd door een dierenarts.
De productietechnologie maakt een maximale extractie van de voedingswaarden mogelijk en de vloeibare vorm maakt de meststof licht verteerbaar.

Onze Winkel

Bezoek onze winkel en krijg meteen een korting